Waarmee werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het zeker opgeslagen? Deel je jij op beslist veilige wijze met partners, potentiële leveranciers technische terminologie? Zelfs beslist klein datalek is niet alleen zeker bedreiging voordat de reputatie, maar ook voor u winstgevendheid. De publicatie of ongeoorloofd gebruiken van zelfs een percentage van de melding heeft absoluut negatieve invloed deals, productlanceringen op jullie markt. Plus hoe verder uw zaak zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de effecten van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen ervoor dit probleem zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat gratis alleen garant voor dus veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook aan de opslag van dossiers en de efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

dataroomservices

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn dus moderne gebeurtenis die zijn gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt zeker speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens te versleutelen. Het is erg belangrijk dat zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van de gecodeerde mededeling zelf.

Elke documenten dit u uploadt naar uw virtuele kantoor gaan niets verloren ofwel worden gratis vernietigd. Datgene alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaan het zonder moeite scannen betreffende virussen. Hiervoor heeft jullie geen speciale software nodig, alle papieren worden zonder moeite gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers die het nodig hebben. De heeft maximale controle aan het vermogen van de gebruiker om van bestanden erbij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, horen, downloaden, afdrukken en langduriger. U moet gaan de toegang ook voordat adres of tijd beperken, de toegang op iedereen moment annuleren.

Het is alsmede de inzet waard door te vertellen dat jullie altijd alles weet met het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms verlenen gedetailleerde rapporten van allemaal gebruikerssessies. Datgene garandeert niet alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te beoordelen welke componenten van de dossiers potentiële partners het voornaamst interesseren, het is beter om u voor te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de gebeurtenis is langer dan keer bevestigd. Ten eerste bewerken virtuele datarooms effectief in uw markt. Uitgestrekte internationale bureaus gebruiken datgene product al lang. Gericht op tweede heeft de ontwikkeling vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Belangrijkste service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn niets alleen absoluut betrouwbaar en beproefd fabrikaat, maar daarnaast een hoogwaardige, klantgerichte service. U kunt altijd aanraking opnemen door de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord voordat de belangstelling vinden plus communiceren met een ervoor u geschikte taal.

Daarnevens kun je een kalendermaand gratis behandeling maken van uw . Ervaar zelve het comfort en jij effectiviteit met deze technische oplossing!

https://virtuele-dataroom.nl